Els gelats!

Sabors d’especialitat catalana

Catalunya compta amb tots els ingredients per a obtenir la millor gastronomia: un territori i uns paisatges tan diversos como la cuina que es conserva, alguns dels millors cuiners del món i uns productes de qualitat, variats i de temporada. Per això la nostra selecció gastronòmica gelada es basa tant en productes autòctons com amb altres amb clara influència mediterrània. Anem a sort?

El Bar gelat

Vols sorprendre amb unes postres originals? Ets dels que vol deixar lloc per a les postres, però s'omple a l'aperitiu? És divendres, el teu cos ho sap, però tens massa calor? El nostre bar solucionarà les inquietuds dels qui enfronten dilluns com el temps de descompte per al cap de setmana. Sens dubte, el somni duna nit d’estiu, fet realitat.

De Temporada

Arriba l'estiu i així com no toleres ni un texà que arribi més avall de la cuixa, l'única cosa que et ve de gust menjar són coses fresquetes, oi que sí? És la temporada ideal pels amants dels gelats. Segur que en cau un gairebé cada dia… per què renunciar a aquest plaer quan comença el fred? Per què negar-te a la felicitat? I si els teus sabors preferits de la tardor o l'hivern fossin gelats? Renunciaries?
A l'obrador de Baboia no fem gelat de temporada, sinó que ho elaborem els 365 dies de l'any, adaptant-nos al producte de temporada i les festivitats amb gastronomia associada. Gelat tot l'any!

No perdis l'oportunitat de provar els especials que només trobaràs per temps limitat, t'ho perdràs?

Sabors clàssics

A Baboia, clàssic no és sinònim d’avorrit. Tenim una selecció de gelats d’autor de fruita i verdures xocolata i nous i altres sabors tradicionals, però que no et deixaran indiferent. Cap a on gires la baboia?

Els polos

És senzill, ric i refrescant. És el polo: sorbets de pal amb l'ingredient natural sense aromes afegides. Escollint el color encertes el gust i si no, fes-ho a sort!

Sabies que...


A Baboia els elaborem de manera artesanal, i és la manera més refrescant de fer una passejada pel barri, seure en un banc del Passeig del Born o acostar-te fins al Parc de la Ciutadella, el pulmó verd de Barcelona.


A cada part del món se'l denomina d'una manera diferent. Per exemple, a Mèxic “paletes”, en algunes zones d'Argentina i Brasil és el “picolé”, encara que a la major part d'Argentina se'n diu gelat d'aigua sense distinció, a Veneçuela s'anomena “posicle” i a Uruguai se'ls coneix com a “palitos o helados de agua”.