Iogurt amb fruis del bosc: un viatge galàctic

El millor de menjar iogurt és que ho pots fer en qualsevol moment: esmorzar, berenar, postres i… gelat. I si és amb fruita, resulta una de les maneres més delicioses de fer-ho, conservant tots els beneficis del iogurt i afegint-hi els de la fruita.
Diuen que són la combinació perfecta: visualment, el iogurt posa el llenç i la fruita l'esquitxa de color; A la boca, una textura natural amb tocs dolços i àcids.

Compte! cal acabar-ho abans que es fongui!

Sabies que...

A Catalunya, un dels iogurts més consumits és el de La Fageda, un projecte social amb estructura empresarial a la Garrotxa. A part d'elaborar uns productes deliciosos, podeu visitar les seves instal·lacions per conèixer el projecte, la granja i el procés d'elaboració dels productes i, a més, organitzen excursions per l'emblemàtic bosc de La Fageda d'en Jordà, situat a la zona volcànica de la Garrotxa, amb més de 40 volcans. Una escapada perfecta a l’interior de Catalunya que no defrauda.

Al·lèrgens: lactis