Maduixa del Maresme: petit plaer, pura passió

Com diem a Catalunya “La maduixa fa Maresme” i és que aquest petit plaer dolç i antioxidant ha contribuït a posicionar gastronòmicament aquesta comarca catalana. De color vermell intens, textura carnosa i una agradable aroma, és una bona opció com a dolç gelat gràcies al seu punt d'acidesa.

Ja se sap… en pot petit, bona confitura.

Sabies que...

La maduixa del Maresme creix en explotacions molt petites, de collita artesanal, i estan literalment penjades del terreny en pendent de la serralada litoral. Les varietats més cultivades són la gavina i l'ocell, molt reconeguda per la qualitat. El Maresme és una comarca situada entre Barcelona i la Costa Brava, una zona que manté un paisatge muntanyós meravellós amb una costa privilegiada. Un dels seus principals atractius es la gastronomia basada en producte d'horta i de mar, on destaquen la maduixa, el pèsol, el calamar, els vins de la DO Alella, entre d'altres. Tota una oferta basada en productes de qualitat.